Logo

Logo

Audio

E-mail

Contact

Twitter

Youtube

Het Alexander Kamerkoor is in 1998 opgericht en bestaat 'Rotterdam e.o. zangers' die wel van een muzikale uitdaging houden! Veel leden hebben zangles en ook op de repetities is er veel aandacht voor stemvorming en koorklank. Ons koor staat vanaf 2003 onder leiding van Marc Bökkerink.

De donderdagavonden verlopen in een geconcentreerde, maar ook plezierige en ontspannen sfeer, waarbij zuiverheid en expressie centraal staan. Het Alexander Kamerkoor treedt regelmatig op met een breed en veelzijdig repertoire, variërend van vroege tot hedendaagse muziek. We vinden het leuk om werken uit verschillende tijdvakken en van diverse muziekstijlen rond een bepaald thema bijeen te brengen, zoals 'Ave Maria', 'Verwoeste stad', 'Veerkrachtige mens', 'Vergankelijkheid' en 'De andere Kerstmuziek'.

Voor repertoire en toelichtingen: klik door op de concerttitels!

Zin om met ons mee te zingen? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon, zie contact. Repetities zijn op donderdagavond 20.15 - 22.15 uur. Dan kun je kennismaken met ons koor, onze dirigent, repertoire en manier van werken. Je kunt ook op projectbasis inschrijven. Een stemtest vormt onderdeel van de procedure.