Projectlid worden

Projectzangers gevraagd

Het Alexander Kamerkoor zingt in het programma Echoes of Chapel Royal hoogtepunten uit de Britse koorliteratuur. We zingen de beroemde Mass for four voices van William Byrd, en een aantal kleinere werken van tijdgenoten als Thomas Morley, Thomas Tallis, William Walton.

Daarnaast prachtig werk van James MacMillan, John Tavener en Eric Whitacre.

Uit de Strathclyde Motets van James MacMillan zingen we werk voor vierstemmig koor zoals Lux aeterna, O radiant dawn, Mitte manum tuam, het werk voor achtstemmig koor Dominus dabit benignitatem.

Samen met een blokfluit ensemble brengen we van James MacMillan In Splendoribus, van Thomas Morley Those dainty daffadillies en Fyer Fyer, van Thomas Tallis O nata lux.

Verder zingen we van William Walton Set me as a seal, van John Tavener Mother of God en van Eric Whitacre achtstemmige A boy and a girl.

Vooral in de mannelijke sectie is nog ruimte voor aanmelding, bij de vrouwenstemmen is deze wat beperkter. Van blad kunnen lezen is vereist.  Een stemtest vormt onderdeel van de procedure.

Het concert vindt plaats op zaterdag 18 juni 2022 in de Bergsingelkerk te Rotterdam, voorafgegaan door een try out op 11 juni in Gouda.

De wekelijkse repetities (8x) starten op donderdagavond 21 april, zijn vanaf 20.15 uur tot 22.15 uur. Er is een studiedag op zaterdag 21 mei. De locatie is  Vrije School Prinsenland. Michelangelostraat 375 te Rotterdam (Prins Alexanderpolder)

Deelname is € 50,- , inclusief bladmuziek, midifiles en koffie of thee.

Voor vragen stuur je een mail naar alexanderkamerkoor@hotmail.com

Meld je aan door je naam en email adres in te vullen, we nemen z.s.m. contact met je op.